ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με αγωγή κατά της Daily Mail προχωρά η Μελάνια Τραμπ

Ζητά 150 εκ δολάρια για δημοσίευμα που υπονόησε πως εργαζόταν ως συνοδός

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η "Daily Mail" ανακάλεσε ένα δημοσίευμα στον ιστότοπό της εξαιτίας του οποίου η Melania Trump, σύζυγος του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προσέφυγε εναντίον της εφημερίδας στην αμερικανική Δικαιοσύνη.

«Εάν οτιδήποτε στο άρθρο της "Daily Mail" θεωρείται ότι πρόβαλε τον ισχυρισμό ή υπονοούσε πως η κυρία Τραμπ εργαζόταν ως "συνοδός" ή στη "βιομηχανία του σεξ"... (το άρθρο) ανακαλείται και η "Daily Mail" λυπάται για οποιαδήποτε τέτοια παρερμηνεία» αναφέρεται σε ανάρτηση στον ιστότοπο της εφημερίδας.

Στο επίμαχο δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική έκδοση της "Daily Mail" τον περασμένο μήνα αναφερόταν, με βάση πληροφορίες ενός σλοβένικου περιοδικού, ότι ένα πρακτορείο μοντέλων στη Νέα Υόρκη με το οποίο συνεργάστηκε η Trump τη δεκαετία του 1990 λειτουργούσε ταυτόχρονα ως γραφείο συνοδών κι έφερνε σε επαφή πλούσιους πελάτες με γυναίκες που τους πρόσφεραν υπηρεσίες σεξουαλικής φύσης.

Δικηγόρος που εκπροσωπεί την Trump ανακοίνωσε χθες ότι κατατέθηκαν μηνύσεις εναντίον της εταιρείας Mail Media, που είναι κατά τον νόμο υπεύθυνη για την Daily Mail Online, και εναντίον ενός μπλόγκερ για τα «δυσφημιστικά» και «κατάφωρα προσβλητικά» δημοσιεύματά τους για το πρόσωπό της και ότι η πελάτισσά του αξιώνει να της καταβληθεί αποζημίωση ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Οι κατηγορούμενοι έκαναν διάφορους ισχυρισμούς για την κυρία Τραμπ οι οποίοι είναι 100% ψευδείς και κατάφωρα προσβλητικοί για την προσωπικότητά της και την επαγγελματική της φήμη» ανέφερε ο δικηγόρος της Τραμπ στη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες. Η μήνυση κατατέθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Μοντγκόμερι της πολιτείας Μέριλαντ.

Στη μήνυση καταγγέλλεται επίσης πως ο μπλόγκερ, ο Ουέμπστερ Γκρίφιν Τάρπλεϊ, δημοσίευσε «ψευδείς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς» για την Τραμπ, και κυρίως ότι το πρώην μοντέλο υπέστη «νευρικό κλονισμό».

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ