ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Aπειλεί με μηνύσεις το People η Melania Trump

Αμφισβητεί στα στοιχεία στο δημοσίευμα του People για τις άσεμνες επιθέσεις του Τραμπ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες προστίθενται τις τελευταίες ώρες στον κατάλογο εκείνων που κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ, τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο, για σεξουαλική παρενόχληση ή για άσεμνες χειρονομίες σε βάρος τους.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τουλάχιστον επτά γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο Τραμπ τις παρενόχλησε, και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις αμέσως μόλις γνωρίστηκαν:

-Η Τζέσικα Λιντς, 74 ετών, πρώην επιχειρηματίας, ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε μέσα σε ένα αεροπλάνο, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. "Ήταν σαν χταπόδι (...) τα χέρια του βρίσκονταν παντού", είπε στην εφημερίδα New York Times.
-Στην ίδια εφημερίδα, η 30χρονη Ρέιτσελ Κρουκς, ρεσεψιονίστ, είπε ότι το 2005 παρενοχλήθηκε έξω από ένα ασανσέρ στον Πύργο Τραμπ, στη Νέα Υόρκη. Μόλις είχε γνωριστεί με τον Τραμπ και είχαν ανταλλάξει χειραψία όταν εκείνος "την φίλησε στο στόμα".

-Η Τζίλ Χαρθ, μια γυναίκα που εργαζόταν στο Μαρ α Λάγκο, το πολυτελές κλαμπ-κτήμα του Τραμπ στη Φλόριντα, είπε στη New York Times ότι στις 24 Ιανουαρίου 1993 "θαύμαζε τη διακόσμηση και το μόνο που θυμάται μετά είναι ότι εκείνος την έσπρωξε σε έναν τοίχο και έβαλε τα χέρια του παντού".

-Η Μίντι ΜακΓκίλιβρι, 36 ετών, βοηθός φωτογράφου στο Μαρ α Λάγκο κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2003 όταν ο Τραμπ "την χάιδεψε (...) πολύ κοντά στο στήθος". Η γυναίκα μίλησε στην τοπική εφημερίδα Palm Beach Post.

-Η Νατάσα Στόινοφ, συνεργάτιδα του περιοδικού People, ανέφερε ότι της συνέβη κάτι παρόμοιο στο ίδιο κλαμπ, τον Δεκέμβριο του 2005. "Ο Τραμπ έκλεισε την πόρτα πίσω μας. Εγώ γύρισα και, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με είχε στριμώξει στον τοίχο και έχωσε τη γλώσσα του στον λαιμό μου".

-Η Κασάντρα Σίρλες, η πρώην Μις Ουάσινγκτον 2013, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ότι την χρονιά εκείνη, στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις ΗΠΑ, της έπιανε συνεχώς τα οπίσθια και την προσκαλούσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου οπου έμενε. "Μάλλον δεν θέλει να αφηγηθώ την ιστορία εκείνης της εποχής", σημείωσε.

-Η Τεμπλ Τάγκαρτ ΜακΝτάουελ, πρώην μις Γιούτα, ισχυρίστηκε μιλώντας στο NBC News ότι στον διαγωνισμό του 1997 για τη ανάδειξη της Μις ΗΠΑ, στο Σρίβεπορτ της Λουιζιάνας, ο Τραμπ "στράφηκε προς το μέρος της, την αγκάλιασε και την φίλησε στο στόμα".

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «απολύτως ψευδείς» τις καταγγελίες στην εφημερίδα New York Times και άλλα μέσα ενημέρωσης και είπε ότι είναι μέρος μιας συντονισμένης «λυσσαλέας» προσπάθειας να τον πλήξουν.

«Οι καταγγελίες είναι εξωφρενικές, αστείες και αψηφούν την αλήθεια, τον κοινό νου και την λογική» δήλωσε ο Τραμπ σε μια προεκλογική του συγκέντρωση στην Φλόριντα. «Διαθέτουμε ήδη αποδεικτικά στοιχεία για να αμφισβητήσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς και θα αυτό θα γίνει δημοσίως με έναν κατάλληλο τρόπο και την κατάλληλη στιγμή, πολύ σύντομα», πρόσθεσε. «Τίποτε στο άρθρο της εφημερίδας δεν είχε την παραμικρή επίπτωση στην φήμη που ο κος Τραμπ, μέσα από τα ίδια του τα λόγια και τις πράξεις του, έχει ήδη δημιουργήσει για τον εαυτό του», τόνισε ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής γενικός σύμβουλος των New York Times, Ντέιβιντ ΜακΚροου με επιστολή του προς τον δικηγόρο του Τραμπ. Αν ο Τραμπ διαφωνεί, υποστηρίζοντας ότι το δημοσίευμα είναι συκοφαντικό «χαιρετίζουμε την ευκαιρία ένα δικαστήριο να αποκαταστήσει την αλήθεια», πρόσθεσε ο ΜακΚροου στην επιστολή του.

Η Μελανία Tραμπ εξέδωσε χθες μια επιστολή μέσω της δικηγορικής εταιρείας Harder Mirell & Abrams αμφισβητώντας τα στοιχεία στην ιστορία του People, στην οποία η συντάκτρια περιγράφει το πως η "πολύ-έγκυος" Μελανία ήταν στον επάνω όροφο, την ώρα που εκείνη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση.

Η Μελανία Τραμπ δεν επικεντρώνονται στις κατηγορίες επίθεσης αλλά ισχυρίζεται πως η συνομιλία μεταξύ των δύο γυναικών δεν πραγματοποιήθηκε. Οι δικηγόροι της απαιτούν μια να αποσυρθεί το άρθρο και μια δημόσια συγγνώμη. Η Νατάσα Στόινοφ ισχυρίστηκε πως γνώριζε την Μελάνια και πως εκείνη τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση την είχε συναντήσει, κάτι που η σύζυγος του Τραμπ αρνείται κατηγορηματικά πως συνέβη.

Πηγή: Mustcy

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X