ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πήρε εξιτήριο ο Kanye West

Εισήχθη στην κλινική με συμπτώματα «προσωρινής ψύχωσης λόγω έλλειψης ύπνου και αφυδάτωσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To χθεσινοβραδινό σόου της Victoria's Secret ήταν και μια καλή ευκαιρία να μάθουμε τις εξελίξεις που αφορούν στην εισαγωγή του Kanye West στο UCLA Medical Centre του Λος Άντζελες, μιας και η Kendall Jenner, ετεροθαλής της Kim Kardashian και supermodel, μίλησε από τα παρασκήνια για το περιστατικό που συνέβει στην οικογένειά της.

''Ναι, φυσικά και θα γίνει καλά. Όλοι είναι καλά. Όλοι είναι μια χαρά, απλώς προσεύχονται'' σχολίασε η Kendall, όταν η κάμερα την τσάκωσε backstage λίγο πριν το σόου.

Ο Kanye West πήρε εξιτήριο από την κλινική όπου νοσηλεύεται εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα, από τότε που η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του τη περασμένη Δευτέρα το βράδυ με αναφορές να κάνουν λόγο για κάποιο ψυχωσικό επεισόδιο. Ο ράπερ συνοδευόμενος από την Kim Kardashian και τον προσωπικό του γιατρό, Dr Michael Farzam, όπως μετέδωσε το TMZ αποχώρησε για το σπίτι του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Kanye εισήχθη στην κλινική στις 21 Νοεμβρίου με συμπτώματα «προσωρινής ψύχωσης λόγω έλλειψης ύπνου και αφυδάτωσης». Σύμφωνα με το TMZ, ο Dr Farzam είπε στην Αστυνομία πως ο Kanye προσπάθησε να επιτεθεί σε ένα μέλος του γυμναστηρίου και πως τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση χωρίς τη θέλησή του, που πρακτικά σημαίνει ότι για να μεταφερθεί στην κλινική χρειάστηκε να του περάσουν χειροπέδες. Να σημειώσουμε ότι ο ράπερ ακύρωσε όλο το πρόγραμμα των συναυλιών του μια μέρα μετά και αφού στην τελευταία του εμφάνιση είχε εξαπολύσει ένα νέο σφοδρό κατηγορητήριο, εκτοξεύοντας τα πυρά του εναντίον των Jay Z, Beyoncé, Google, Μαρκ Ζάκερμπεργκ και Χίλαρι Κλίντον.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ