ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Melania, ο χορός με τον επιλοχία και οι δηλώσεις

Ο επιλοχίας που επιλέχτηκε να χορέψει με την Μελάνια αποκαλύπτει τα πάντα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένας νεαρός επιλοχίας που έχει υπηρετήσει στο Αφγανιστάν και το Ιράκ ήταν αυτός που επιλέχθηκε για να συνοδέψει τη Μελάνια στο χορό που παραδοσιακά ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία χορεύουν με αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.

Φυσικά οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι από κοντά η Πρώτη Κυρία. «Το φόρεμά της ήταν υπέροχο. Έδειχνε πολύ όμορφη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι χόρευα μαζί της. Με μία τόσο όμορφη γυναίκα», είπε ο 29χρονος επιλοχίας που είχε την τιμή να χορέψει με την «Πρώτη Κυρία» στη δεξίωση των ενόπλων δυνάμεων μετά την ορκωμοσία του νέου πρόεδρου.

Ο νεαρός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη στιγμή, αλλά αποκάλυψε πως η Μελανία έδειχνε νευρική και ο ίδιος εκτιμά πως μάλλον δεν ήταν έτοιμη για τόσο μεγάλη προσοχή.

Ο Χοσέ Μεντίνα από το Πουέρτο Ρίκο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του. «Είναι απίστευτο. Προφανώς ήταν μεγάλη προνόμιο και τιμή να έχω την ευκαιρία να χορέψω με την Πρώτη Κυρία» είπε στο Inside Edition. Επίσης αποκάλυψε πως οι δυο τους μίλησαν και λίγο κατά τη διάρκεια του χορού.

«Μου είπε απλώς γεια, με συνεχάρη που επιλέχθηκα και εγώ της είπα πως ήταν όμορφη και πως έχει μια όμορφη οικογένεια κι εκείνη χαμογέλασε με αυτό» λέει ο ίδιος. «Απλώς προσπαθούσε να με γνωρίσει. Παρασκηνιακά, ήθελε να μου μιλήσει κι άλλο» σχολιάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ