ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα μπορούσα να σκοτώσω τον Τραμπ

Σε περίπτωση εμπλοκής Προέδρου ΗΠΑ στη μοναρχία ανέφερε ότι θα υποστεί σοβαρές συνέπειες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την ώρα που όλος ο πλανήτης διαδηλώνει κατά του Trump, η μεγαλύτερη πρόκληση έρχεται δια στόματος της Βασίλισσας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ μόλις επιβεβαίωσε ότι σε περίπτωση που ο Πρόεδρος Τραμπ κάνει επίσημη επίσκεψη στην Αγγλία, θα μπορούσε να τον σκοτώσει με το σπαθί της και η ίδια να μην πάθει απολύτως τίποτα.

Οταν το προσωπικό του παλατιού διαβεβαίωσε τη βασίλισσα ότι, σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, ο Τραμπ είναι ένα θέμα που αφορά το παλάτι και ότι αν κρίνει ότι μπορεί να βλάψει τη μοναρχία, μπορεί να τον σκοτώσει χωρίς καμία επίπτωση.

Εκείνη απάντησε: «Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Θα μπορούσα».

«Είναι καιρός που έχω αχρησιμοποίητο το παλιό σπαθί μου, και ποιος θα μπορούσε να κάνει την αρχή; Απλά φανταστείτε το βλέμμα του».

«Και οι αποικίες θα ένιωθαν τόσο μεγάλη ευγνωμοσύνη που θα με ήθελαν κατ 'ευθείαν πίσω ως μονάρχη, γεγονός που θα λύσει το πρόβλημα του Brexit στη στιγμή.

«Πρέπει να κάνω ένα χρήσιμο πράγμα προτού παραιτηθώ» είπε η Βασίλισσα, προσθέτοντας: «Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο να μην το κάνω. Εσείς;».

Το θέμα δημοσιεύτηκε σε σατιρικό σάιτ, και προφανώς είναι προϊόν μυθοπλασίας, ωστόσο αυτή τη στιγμή πολλοί θα εύχονται να ήταν αληθινή είδηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X