ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η εμφάνιση του προεδρικού ζεύγους ΗΠΑ αντικρούει τα αρνητικά σχόλια

Η Μελάνια εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς για να παραλάβει τον Τραμπ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά από τα όσα γράφτηκαν, για το αν η Melania μετακομίζει τελικά στο Λευκό Οίκο ή αν η Ivanka Trump θα έχει εκείνη τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας, το νέο προεδρικό ζεύγος της Αμερικής έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση.

Η Melania εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς για να παραλάβει τον πρόεδρο και οι δυο τους περπάτησαν αρχικά πιασμένοι από το χέρι μέχρι το αυτοκίνητο ενώ η Πρώτη Κυρία ήταν σχεδόν συνέχεια χαμογελαστή, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν έπαιζε θέατρο μετά τα πολλαπλά δημοσιεύματα που επιστράτευσαν ακόμη και αναλυτές για να ερμηνεύσουν τα κρυμμένα μηνύματα στη γλώσσα του σώματος του προεδρικού ζεύγους.

Η FLOTUS επέλεξε ένα κατακόκκινο Givenchy μίνι φόρεμα με φαρδιά μανίκια καμπάνα, το οποιο πιθανόν φόρεσε για το National Red Wear Day και για να ταιριάζει με τον Donald Trump και φυσικά τρέλανε τους φωτογράφους που συγκεντρώθηκαν για να απαθανατίσουν την άφιξη του προέδρου. Το προεδρικό ζεύγος φιλοξενείται στο πολυτελές θέρετρο Mar-a-Lago Resort, ιδιοκτησίας Τραμπ, όπου το βράδυ του Σαββάτου διοργανώθηκε ο ετήσιος χορός του Ερυθρού Σταυρού στον οποίο η Πρώτη Κυρία παρέμεινε πιστή στο dress code με μονόχρωμη pink τουαλέτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ