ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τέλος στις ανακρίσεις για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

Αλλά συνέχεια στην αναμονή για την κηδεία του

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε στον 40χρονο σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ ότι δε θα χρειαστεί να συμβάλει περαιτέρω στις συνεχιζόμενες έρευνες για τα αίτια θανάτου του κυπριακής καταγωγής αστέρα της ποπ.

Ωστόσο, η κηδεία του 53χρονου Μάικλ αναμένεται να καθυστερήσει για λίγες εβδομάδες ακόμα, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έξι εβδομάδες από το θάνατό του την ημέρα των Χριστουγέννων.
Οι αρχές βρίσκονται ακόμα εν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής εξέτασης της σορού του Τζορτζ Μάικλ που διατάχθηκε στα τέλη του Δεκεμβρίου, όταν η νεκροψία νεκροτομή δε στάθηκε δυνατό να αποσαφηνίσει την αιτία θανάτου.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αποσκοπούν στο να διαπιστωθεί κατά πόσο στον οργανισμό του αποθανόντος υπήρχαν φάρμακα σε υπερβολική δόση, ναρκωτικά, αλκοόλ ή άλλες χημικές ουσίες που ενδεχομένως να συνετέλεσαν στο θάνατό του.

Η εφημερίδα Sun επικαλούμενη πηγή της αναφέρει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών αναμένονται στο τέλος του μήνα.

Η αστυνομία εξακολουθεί να τονίζει ότι ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ δε θεωρείται ύποπτος, ωστόσο συνέχιζε να κρατά ως μάρτυρα τον 40χρονο κομμωτή Φαντί Φαουάζ ως τον άνθρωπο που τελευταίος είδε ζωντανό τον Βρετανοκύπριο καλλιτέχνη.

Ο Φαουάζ είχε προκαλέσει ερωτηματικά στον ταμπλόιντ Τύπο της Βρετανίας με τη δήλωσή του ότι είχε περάσει την τελευταία νύχτα πριν από το θάνατο του συντρόφου του στο αυτοκίνητο και ότι τον βρήκε νεκρό την επομένη, όταν πήγε να τον ξυπνήσει.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X