ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Καραϊβική για kiteboard ο Ομπάμα

Παρέα με τον δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ο προκάτοχος του Ντόναλντ Τραμπ ασκήθηκε στο kiteboard ενώ παραθέριζε την περασμένη εβδομάδα σε νησί της Καραϊβικής ιδιοκτησίας του Βρετανού δισεκατομμυριούχου και λάτρη της περιπέτειας Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο οποίος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από την περιπέτειά τους.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Virgin Group του Μπράνσον δείχνουν τον πρώην πρόεδρο, σέρφερ εδώ και πολλά χρόνια, να επιδίδεται στο εν λόγω άθλημα.

«Καθώς ήταν ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω του, αλλά ο Μπαράκ κατάφερε να χαλαρώσει και να το απολαύσει» έγραψε ο Μπράνσον.

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ εθεάθησαν την περασμένη εβδομάδα στις βρετανικές Παρθένες Νήσους και πολλοί παραθεριστές ανέβασαν φωτογραφίες τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Ο Μπράνσον είναι ιδιοκτήτης της Νήσου Μοσκίτο. Σύμφωνα με τον Μπράνσον, ο Μπαράκ Ομπάμα μελέτησε τους κανονισμούς του αθλήματος για δύο ημέρες, προτού το δοκιμάσει και πέταξε έναν χαρταετό από την παραλία, «σαν ήταν παιδί και πάλι» προτού ορμήσει στα κύματα. Μάλιστα εξέπληξε με τις ικανότητές του, καθώς έκανε kiteboard για μια απόσταση 100 μέτρων.

 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X