ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Μελάνια Τραμπ μηνύει την Daily Mail

H πρώτη κυρία διεκδικεί από την εφημερίδα 150 εκατομμύρια δολάρια

ΠΗΓΗ: skai.gr

Στα δικαστήρια θα τα βρουν η Μελάνια Τραμπ και η Daily Mail, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η Πρώτη Κυρία στην εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση διεκδικώντας 150 εκατομμύρια δολάρια.

Η μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης και αφορά την αναδημοσίευση μιας ιστορίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, σύμφωνα με την οποία η Μελάνια παλιά ήταν συνοδός και όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της αυτό το κύρος της κ. Τραμπ, ώστε να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «μία ευκαιρία που σου δίνεται μία φορά στη ζωή σου», για να κάνεις τα εκατομμύρια της ζωής σου, όπως αναφέρει και το εμπορικό σήμα της Ιβάνκα Τραμπ.

Η μήνυση που κατατέθηκε, σύμφωνα με την Vogue, σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης καθώς απορρίφθηκε από δικαστήριο του Μέριλαντ, αναφέρει ότι η Daily Mail (η οποία στην ιστορία της περιλάμβανε κομμάτια από ένα ρεπορτάζ σλοβένικου περιοδικού, το οποίο τελικά το απέσυρε) έχει βλάψει «το όνομα και τις δυνατότητες υποστήριξης», της κ. Τραμπ χάνοντας «πολλά εκατομμύρια δολάρια».

Ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι η Μελάνια είχε «την μοναδική ευκαιρία, για πρώτη φορά στη ζωή της, ως ένα εξαιρετικά διάσημο και αναγνωρίσιμο πρόσωπο... να ξεκινήσει μία ευρεία εμπορική χρήση του ονόματός της σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, κερδίζοντας από το καθένα πολλά εκατομμύρια δολάρια, υπογράφοντας συμβόλαια πολλών χρόνων καθώς είναι μία από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες του κόσμου».

Η μήνυση κατατέθηκε από τον δικηγόρο Τσάρλς Χάρντερ, που εκπροσώπησε στα δικαστήρια και τον Χαλκ Χόγκαν που κέρδισε αποζημίωση 140 εκατ. δολαρίων από την ιστοσελίδα Gawker, η οποία είχε δημοσιοποιήσει ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον παλαίμαχο παλαιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X