ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το 25ο επεισόδιο του James Bond … ante portas

Neal Purvis και Robert Wade συμφώνησαν να γράψουν το επόμενο σενάριο

ΠΗΓΗ: skai.gr

Πηγές τις οποίες επικαλείται η Daily Mail αναφέρουν πως το σκηνοθετικό δίδυμο των Neal Purvis και Robert Wade έχει ήδη συμφωνήσει να γράψει το σενάριο για την επόμενη ημέρα του πιο διάσημου βρετανού πράκτορα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι Neal Purvis και Robert Wade έχουν συμφωνήσει για το νέο αυτό εγχείρημα και μάλιστα αναμένεται να υπάρχει μία νέα εντελώς διαφορετική από το Spectre προσέγγιση στην πλοκή. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail το πολύ επιτυχημένο δίδυμο έχει την πρόθεση να χρησιμοποιήσει τόσο το Brexit όσο και την εκλογή Τραμπ στο σενάριο.

Δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό εάν τον ρόλο του διάσημου πράκτορα θα συνεχίσει να ενσαρκώνει ο Daniel Craig αν και αυτό είναι η επιθυμία των σεναριογράφων.

Σημειώνεται πως οι Neal Purvis και Robert Wade έχουν γράψει τα σενάρια για τα Spectre, Skyfall, Quantum of Solace, Casino Royale, Die Another Day και The World Is Not Enough.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ