ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Η μετακόμιση της κόρης του προέδρου και του γιού της ήταν ο λόγος της επίσκεψης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Μελάνια Τραμπ μαζί με τον δεκάχρονο γιό τους Barron, έκαναν χθες την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στο Λευκό Οίκο, από τότε που ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής ανέλαβε τη θέση του. Αν και ακούστηκαν πολλά αν θα μετακομίσουν Μελάνια και Barron στον Λευκό Οίκο φάίνεται πως όλα θα γίνουν κανονικά αφού ο λόγος της επίσκεψης σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν για να επιβεβαιωθεί πότε θα μετακομίσουν.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι ο Donald Trump έχει επιλέξει ακόμα και το σχολείο του Βarron, το οποίο θα ξεκινήσει από το επόμενο τρίμηνο. Από την άλλη το προσωπικό του Λευκού Οίκου προετοιμάζει τους χώρους, αλλάζοντας χρώματα στους τοίχους και γενικότερα τη διακόσμηση, για να υποδεχθεί τη νέα Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ.

Kαι σε αυτή της την εμφάνιση η Πρώτη Κυρία έκλεψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας ένα κόκκινο Gucci φόρεμα και παλτό, το οποίο συνδύασε με Jimmy Choo γόβες. Μία κομψή εμφάνιση που της ταιριάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ