ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η πιο ισχυρή γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας αναδείχθηκε η Beyonce

Ανακοίνωσε την ετήσια λίστα το BBC

Newsroom K

Στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας υπάρχουν πολλές δυναμικές γυναίκες και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Υπάρχει όμως μια που ξεχωρίζει και πρόσφατα η οποία αναδείχθηκε πρόσφατα ως η πιο δυναμική γυναίκα του μουσικού πενταγράμμου στη λίστα του BBC Radio 4′s Woman’s Hour

Η εν λόγω τραγουδίστρια έχει εκατομμύρια φανς, απίστευτη ομορφιά, καλλίγραμμο σώμα και δυναμικό πνεύμα. Η ίδια έχει πει για τον εαυτό της ότι είναι ένας «μαύρος Bill Gates στα σκαριά» και ότι δεν «γνωρίζει όριο». Ποια είναι; Όπως σωστά κατάλαβες η Beyonce.

Η Taylor Swift, η Adele και η Dua Lipa συμπεριλαμβάνονται επίσης στη λίστα, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της BBC Music Day.

Αυτό που κάνει εντύπωση με το συγκεκριμένο Top 40 είναι ότι, το κριτήριο δεν είναι οι αριθμοί στις πωλήσεις και τα μεγάλα αστέρια, αλλά ότι δίνει χώρο και σε όλους όσους προσπαθούν να προβάλουν την γυναίκα.

Στην τρίτη θέση για παράδειγμα, βρίσκεται η Vanessa Reed, η οποία ως διευθύντρια του PRS Foundation, κατάφερε να πείσει δεκάδες φεστιβάλ να υπογράψουν τη συμφωνία του 50-50 για την εκπροσώπηση των φύλων στα line-up των διοργανώσεων έως το 2022.

Πηγή: Must.com.cy

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X