ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:12
 

Ο Terry Hall μίλησε για την απαγωγή του όταν ήταν παιδί

Ο 59χρονος μουσικός, τραγουδιστής των The Specials αποκάλυψε τον αντίκτυπο της παιδικής, τραυματικής του εμπειρίας

Newsroom K

Ο δημοφιλής Βρετανός τραγουδιστής των The Specials, Terry Hall, μίλησε «ανοιχτά» για την απαγωγή του από κύκλωμα παιδόφιλων όταν ήταν μόλις 12 ετών στη Γαλλία, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σήμερα ο 59χρονος μουσικός αποκάλυψε τον αντίκτυπο της τραυματικής του εμπειρίας -η οποία διήρκησε μέρες ολόκληρες- στη μετέπειτα ζωή του όπου υπέφερε από κατάθλιψη και εθισμούς.

«Στα 12 μου με απήγαγε ένα κύκλωμα παιδόφιλων στη Γαλλία. Αυτή η εμπειρία πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια. Πλέον είμαι καλά με αυτό, αλλά εκείνη την εποχή η εμπειρία ήταν σαν να «ενεργοποίησε» έναν άλλο εαυτό. Ξαφνικά ένιωσα ότι δεν είμαι υποχρεωμένος πια να κάνω τίποτα και τότε άρχισα να μην ακούω κανέναν», ανέφερε στην εκπομπή του κωμικού Richard Herring.

Όταν ρωτήθηκε γιατί άφησε τις σπουδές του, ο τραγουδιστής εξήγησε πως για τουλάχιστον έναν χρόνο έπαιρνε συνεχώς φάρμακα και δεν πήγαινε στο σχολείο.

«Πλέον το βρίσκω εύκολο να συγχωρώ και να ξεχνώ. Όταν σκέφτομαι την απαγωγή μου καταλαβαίνω πως θα μπορούσα να το είχα αφήσει “να με φάει ζωντανό”. Όμως κατάλαβα πως όλα είναι μέσα στη ζωή, ακόμη και η παιδοφιλία. Είναι στενάχωρο που συνέβη σε εμένα, αλλά δεν μπορείς να το αφήσεις να σου διαλύσει τη ζωή. Δεν είναι καλό».

Παρά όλα τα εμπόδια που αντιμετώπισε στη ζωή του, ο μουσικός συνέχισε την καριέρα του και έγινε frontman των The Coventry Automatics, οι οποίο έπειτα άλλαξαν το όνομά τους σε The Specials.

«Υποφέρω από μανιακή κατάθλιψη και για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα απέφευγα τα φάρμακα. Αλλά, πριν από 10 χρόνια άρχισα να παίρνω λίθιο και ακόμη το κάνω. Θα έλεγα πως κάπως με βοηθάει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X