ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στις φλόγες δύο ουρανοξύστες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τουλάχιστον δύο ουρανοξύστες που χρησιμοποιούνται ως πολυκατοικίες, χωρίς όμως να υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Η φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ουρανοξύστη του εμιράτου Ατζμάν, βόρεια της πρωτεύουσας Ντουμπάι, και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε γειτονικό πύργο. Το οικιστικό συγκρότημα στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά αποτελείται από 12 ουρανοξύστες που συνολικά διαθέτουν περίπου 3.000 διαμερίσματα.

Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο φλεγόμενοι πύργοι εκκενώθηκαν άμεσα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σημαντικές ποσότητες οικοδομικών υλικών να πέφτουν από τους φλεγόμενους ορόφους, καθώς η φωτιά κινείτο προς τα πάνω στο πλευρό του πρώτου ουρανοξύστη.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρόκειται για την τρίτη μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη στα ΗΑΕ σε διάστημα περίπου ενός έτους και έρχεται λιγότερο από τρεις μήνες μετά τη μεγάλη φωτιά που σάρωσε το 63ωροφο Address Downtown Dubai, ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, που βρίσκεται δίπλα στο Burj Khalifa, το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση