ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πυροβολισμοί σε λύκειο στο Δυτικό Τέξας με ένα νεκρό (upd)

Ένας μαθητής τραυματίστηκε ενώ δύο δράστες διέφυγαν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένας νεκρός είναι ο έως τώρα τραγικός απολογισμός από τη νέα ένοπλη επίθεση σε σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες, που συγκλόνισε τη μικρή πόλη Αλπάιν στο Τέξας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, μία μαθήτρια πυροβόλησε συμμαθήτριά της στο λύκειο της πόλης, και στη συνέπεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτόνησε.

Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν άλλοι ένοπλοι, αν και τα δύο άλλα σχολεία της Αλπάιν, ένα δημοτικό κι ένα γυμνάσιο, παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά λάθος από φίλια πυρά ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας κινούνταν προς το σημείο της επίθεσης. Η κατάστασή του δεν είναι γνωστή.

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί έχουν σταλεί για να ελέγξουν και το τοπικό δημόσιο πανεπιστήμιο Sul Ross State, όπου νωρίτερα υπήρξε απειλή για βόμβα, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα Alpine Avalanche.

Προηγούμενη Ενημέρωση

Πυροβολισμοί έπασαν πριν από λίγη ώρα σε λύκειο στο Αλπαην, στο δυτικό Τέξας με τρεις δράστες σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα δράστεις έχει τραυματιστεί και δύο άλλοι δίεφυγαν. Όλα τα σχολία της περιοχής βρίσκονται σε συναγερμό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οπλοφόρος αυτοκτόνησε. Ένας μαθητής έχει τραυματιστεί. 

Η περιοχή έχει εκκενωθεί από τις αρχές.

Το Αλπαην κατοικείται από 5,900, εκ των οποίων οι χίλοι είναι μαθητές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση