ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οχάιο: Αστυνομικοί σκότωσαν ανήλικο που τους απείλησε με αεροβόλο

Οι αστυνομικοί ερευνούσαν την περιοχή μετά από αναφορές για ένοπλη ληστεία

ΠΗΓΗ: skai.gr

Αστυνομικοί στο Οχάιο των ΗΠΑ πυροβόλησαν και σκότωσαν, ένα 13χρονο αγόρι που «τράβηξε» εναντίον τους αεροβόλο με πλαστικά σφαιρίδια, τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως έγινε σήμερα γνωστό, οι αστυνομικοί ερευνούσαν την περιοχή μετά από αναφορές για ένοπλη ληστεία στο Κολόμπους (πρωτεύουσα του Οχάιο).

Όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στο σημείο, ένας άνδρας που είχε πέσει θύμα ληστείας τους εξήγησε πως τρεις νέοι τον πλησίασαν και απαίτησαν τα χρήματά του. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, ένας εκ των τριών κρατούσε όπλο.

Οι αξιωματικοί εντόπισαν τρεις νέους που ταίριαζαν στην περιγραφή θύματος και, όταν προσπάθησαν να τους πλησιάσουν, δύο από τους τρεις να τράπηκαν σε φυγή σε μία πεδιάδα.

«Τους ακολούθησαν στην πεδιάδα επιχειρώντας να τους ακινητοποιήσουν όταν ένας από τους δύο τράβηξε ένα όπλο από την ζώνη του», σημειώνεται στην αναφορά. «Αντιδρώντας ακαριαία, ο ένας εκ των δύο αστυνομικών τράβηξε το πιστόλι του και πυροβόλησε κατά του υπόπτου αρκετές φορές».

Όπως διαπίστωσαν κατά την προσέγγισή τους, ο πεσμένος νέος με το όνομα Τάιρι Κινγκ, ήταν ανήλικος. Το ασθενοφόρο που έφτασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο παίδων, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο άντρας που ήταν μαζί με τον ανήλικο, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες, που για την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση