ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Ρωσία διαθέτει στοιχεία ικανά να «κάψουν» τον Τραμπ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τραμπ για τη ρωσική εμπλοκή

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ η οποία αναγκαστικά θα περιστραφεί γύρω από το θέμα της ρωσικής εμπλοκής.

«Πολιτικό κυνήγι μαγισσών των ΗΠΑ» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τους ισχυρισμούς των ΜΜΕ, ότι οι ρωσικές υπηρεσίες έχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο.

Χωρίς να αναφερθεί στις ιστορίες ο Τραμπ έγραψε στο twitter «ψεύτικες ειδήσεις –ένα απόλυτο πολιτικό κυνήγι μαγισσών».

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται σήμερα Τετάρτη να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, εννέα μέρες πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Στην ομιλία του επρόκειτο να μιλήσει για τις προσπάθεια που θα καταβάλει προκειμένου να διαχωρίσει τον εαυτό του από τις επιχειρησιακές του δεσμεύσεις του και για το πώς θα αντιμετωπίσει τις ανησυχίες που υπάρχουν για τα συγκρουσιακά συμφέροντα.

Όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις η ομιλία του αναμένεται να πάρει άλλες διαστάσεις. Αναγκαστικά θα περιστραφεί και γύρω από το θέμα της ρωσικής εμπλοκής -την οποία αν και ο Τραμπ εξακολουθεί να αρνείται, τα δύο κόμματα στο Κογκρέσο πιστεύουν ότι είναι απαραίτητη η διενέργεια έρευνας που θα ξεδιαλύνει την υπόθεση.

Δημόσια δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και η Ρωσία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση