ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:02
 

Εκτέλεσαν ραδιοφωνικό παραγωγό ενώ μετέδιδε live μέσω Facebook

Δημοσιογράφος και διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού δολοφονήθηκαν από έναν άγνωστο

Newsroom K

Ένας δημοσιογράφος και ο διευθυντής ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Δομινικανής Δημοκρατίας δολοφονήθηκαν από έναν άγνωστο την καθώς έκαναν εκπομπή και ενώ αναμεταδιδόταν ζωντανά στο διαδίκτυο, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Ο συνταγματάρχης Γουίλιαμ Αλκανταρά, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Σαν Πέδρο δε Μακόρις ανέφερε «μέχρι στιγμής έχουμε δυο νεκρούς». Το Σαν Πέδρο δε Μακόρις είναι μια επαρχία που απέχει 61 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας του Σάντο Ντομίνγκο.

Τα θύματα είναι ο Λούις Μανουέλ Μεντίνα, σχολιαστής του ειδησεογραφικού προγράμματος «Μιλένιο Καλιέντε, και ο Λεοντίνας Μαρτίνες, δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού 103,5 FM. Ενώ η Νταγιάνα Γκαρσία, γραμματέας του σταθμού, τραυματίστηκε από τα πυρά.

Στο βίντεο το οποίο αναμεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook φαίνεται ο Μαντίνα να διαβάζει ειδήσεις στο μικρόφωνο ενώ στο βάθος ακούγονται πυροβολισμοί.

Ο Μεντίνα συνεχίζει κανονικά την ανάγνωση και κάποια στιγμή κοιτάζει ανήσυχος κάποιον που εισβάλει στο στούντιο. Λίγο πριν διακοπεί η μετάδοση μια γυναίκα φωνάζει.

Η δολοφονική επίθεση αναμεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook. Στο βίντεο φαίνεται ο Μεντίνα να διαβάζει τις ειδήσεις στο μικρόφωνο. Ακούγονται στο βάθος δύο πυροβολισμοί αλλά ο δημοσιογράφος συνεχίζει για λίγα δευτερόλεπτα τη δουλειά του."tiros, tiros, tiros" ("πυροβολούν, πυροβολούν") και μετά η εικόνα διακόπτεται.

Εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό ισχυρίστηκαν ότι ο δράστης αρχικά σκότωσε τον διευθυντή στο γραφείο του και στη συνέχεια πήγε στο στούντιο για να σκοτώσει τον δημοσιογράφο ενώ φεύγοντας πυροβόλησε την γραμματέα.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αντίδραση Γ. Εισαγγελέα για υπόθεση τεμαχίου γης στον Πωμό

«Εμετό προκαλεί το γεγονός ότι, χάρις τους χειρισμούς του κ. Γενικού, κανένας απ` αυτούς που μας κατέστρεψαν ...»
Απελπισμένος  |  10:46

Άδειασε τον Κυπριανού ο Αβέρωφ για την πράσινη γραμμή

«Μια εισήγηση. Είναι πιο σωστό στο τ΄τλο να διευκρινίζετε ποιόν Κυπριανού άδειασε για να μην μένουν ...»
CGA  |  08:15

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση