ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γερμανία: 1 νεκρός από επίθεση με αυτοκίνητο

Ο Γερμανός 35 ετών, οπλισμένος με μαχαίρι οδήγησε το όχημά του πάνω σε πλήθος

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ένας νεκρός και δύο ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός από τη χθεσινή επίθεση με αυτοκίνητο στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, με τις Αρχές να εκτιμούν ωστόσο πως δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο δράστης, Γερμανός 35 ετών, οδήγησε το όχημά του πάνω σε πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο έξω από αρτοποιείο της πόλης.

Στη συνέχεια αποβιβάστηκε οπλισμένος με μαχαίρι προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο πεζός. Εντοπίστηκε όμως κοντά σε μία παλιά πισίνα και συνελήφθη αφού τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικά πυρά.

Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας 73χρονος Γερμανός, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Ελαφρά τραύματα υπέστησαν ένας 32χρονος Αυστριακός και μία 29χρονη από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, που έχουν ήδη πάρει εξιτήριο μετά από σύντομη νοσηλεία.

Οι Αρχές έως τώρα δεν πιστεύουν πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

«Με βάση τις έως τώρα έρευνες δεν υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατικού κινήτρου», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η αρμόδια εισαγγελία και η Αστυνομία, χωρίς να δίνουν περαιτέρω πληροφορίες για τα κίνητρα του 35χρονου Γερμανού.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του δράστη και κατά πόσον είναι σε θέση να περάσει από ανάκριση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση