ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνελήφθη ύποπτη για το περιστατικό στο Καπιτώλιο

Γυναίκα προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό της πεζούς αστυνομικούς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έληξε ο συναγερμός στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν γυναίκα έπεσε με το όχημά της πάνω σε ένα περιπολικό της αστυνομίας κοντά στο κτίριο και έπειτα προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό της πεζούς αστυνομικούς.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ είχαν κλείσει και οι γύρω δρόμοι, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Twitter.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Καπιτώλιο δεν είχε εκκενωθεί, ωστόσο παρατηρούνταν έντονη δραστηριότητα της αστυνομίας στους δρόμους.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας στο δίκτυο WTVD, η ύποπτη έχει συλληφθεί και ανακρίνεται, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το συμβάν με το αυτοκίνητο, η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει και οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον της. Οι αρχές πάντως εκτιμούν ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία.

«Δεν διαπιστώθηκε σχέση με την τρομοκρατία. Επρόκειτο για οδικό έλεγχο» εξήγησε η Έβα Μαλέκι, εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Καπιτωλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση