ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έφοδος για τα εισιτήρια-δώρο στους Ρόλινγκ Στόουνς

Απο την αστυνομία του Αμβούργου συνολικής αξίας 10.000 ευρώ

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Η αστυνομία του Αμβούργου έκανε έφοδο σε τοπική αρχή και σε μία εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς υπήρξαν ισχυρισμοί πως η δεύτερη παραχώρησε στην πρώτη δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία των Ρόλινγκ Στόουνς, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Τα εισιτήρια δόθηκαν σε εκατό αξιωματούχους, αφότου το βόρειο περιφερειακό γραφείο του Αμβούργου ενέκρινε τη συναυλία που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Το προσωπικό του γραφείου δήλωσε στο περιοδικό «Der Spiegel» πως πρόκειται για «πάγια πρακτική», παρότι είναι παράνομο για τους Γερμανούς αξιωματούχους να δέχονται δώρα.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο μεγάλος αριθμός αξιωματούχων στη συναυλία πυροδότησε ευρεία κριτική. Συνολικά, πάνω από 80.000 άνθρωποι παραβρέθηκαν στη συναυλία, ενώ κάποιοι από αυτούς φέρονται να πλήρωσαν 800 ευρώ στη μαύρη αγορά, για να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους.

Οι ερευνητές έψαξαν τους υπολογιστές στο περιφερειακό γραφείο, ενώ έκαναν έφοδο και στο γραφείο της εταιρείας οργάνωσης εκδηλώσεων FKP Scorpio, έπειτα από πληροφορίες ανώνυμης πηγής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Welt».

Ο προϊστάμενος του περιφερειακού γραφείου, Χάραλντ Ρόσλερ, είπε πως τα εισιτήρια δόθηκαν σε πολιτικούς της περιοχής, στους εργαζόμενους του γραφείου και στους συνεργάτες τους, ανέφερε το περιοδικό «Pollstar», τονίζοντας επίσης πως το προσωπικό δούλευε δωρεάν υπερωρίες για την οργάνωση της συναυλίας, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στην πόλη.

Η FKP Scorpio ανακοίνωσε πως η υπόθεση ότι τα δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη διαδικασία εξουσιοδότησης είναι μη ρεαλιστική.

Εκπρόσωπος της εταιρείας επαίνεσε την «καλή και πολύπλοκη συνεργασία» με το περιφερειακό γραφείο και πρόσθεσε πως δεν την αγγίζουν οι αντιδράσεις καθώς η ίδια θεωρεί ότι επρόκειτο για μια ευχαριστήρια χειρονομία, ανέφερε το «Der Spiegel».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το σοκ του Κακουργιοδικείου και οι χαμένοι νέοι ψηφοφόροι...

«Να μην διερωτάσαι φίλε μου. Όταν ο κ. Γενικός θέλει πετυχαίνει καταδίκες-Ίδε περίπτωση Ρίκκου»
Κώστας  |  09:52

#PoliticsBlog Το σοκ του Κακουργιοδικείου και οι χαμένοι νέοι ψηφοφόροι...

«Γιατί ο κ. Γενικός δεν επικεντρώθηκε σε πιο σημαντικά και εύκολο να αποδειχτούν θέματα, όπως μ’ αυτούς ...»
Διερωτώμενος  |  09:38

Σύσκεψη στο Τσίρειο: Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο

«Οπως και στο παρελθόν,τίποτε δεν θα γίνει γιατί απλούστατα δεν θέλουμε να γίνει. »
δημος  |  13:35

Σύσκεψη στο Τσίρειο: Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο

«Ο καλύτερος τρόπος να διώξουμε τους εγκληματίες από το υγιή φίλαθλο κόσμο είναι να εφαρμόσουμε τα τεχνικά ...»
serafim kykotis  |  13:35

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση