ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ζήτησαν από μητέρα να αποδείξει ότι θηλάζει σε γερμανικό αεροδρόμιο

Η 33χρονη Γκαγιαθίρι Μπόους θα κινηθεί νομικά εναντίον της αστυνομίας

ΠΗΓΗ: skai.gr

Καταγγελία κατά της γερμανικής αστυνομίας κατέθεσε μια γυναίκα που της ζητήθηκε να πιέσει το στήθος της μπροστά στην ασφάλεια του αεροδρομίου για να αποδείξει ότι ήταν θηλάζουσα μητέρα.

Η 33χρονη Γκαγιαθίρι Μπόους από τη Σιγκαπούρη δήλωσε στο BBC ότι η εμπειρία της αυτή ήταν ταπεινωτική και τραυματική και ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της αστυνομίας για να δικαιωθεί

Η αστυνομία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης θεώρησε τη γυναίκα ύποπτη γιατί μετέφερε ένα θήλαστρο ενώ ταξίδευε χωρίς το μωρό της.

Η γερμανική αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει στο BBC τις συγκεκριμένες καταγγελίες αλλά ανέφερε ότι αυτά τα μέτρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν αποτελούν μέρος της συνηθισμένης διαδικασίας που ακολουθείται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

«Είχαν έναν δύσπιστο τόνο» είπε η 33χρονη: «Αν θηλάζετε, πού είναι το μωρό σας; Στη Σιγκαπούρη;». Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν τη γυναίκα όταν τους είπε ότι η συσκευή ήταν αντλία στήθους.

Κράτησαν το διαβατήριό της και στη συνέχεια την οδήγησε σε ένα δωμάτιο με μια γυναίκα αστυνομικό για να την ανακρίνουν περαιτέρω όπως είπε η ίδια.

«Μου ζήτησε να ανοίξω την μπλούζα μου και να της δείξω το στήθος μου. Στη συνέχεια με ρώτησε πώς ενώ είμαι σε περίοδο γαλουχίας δεν έχω βάλει τίποτα στο στήθος μου για το μητρικό γάλα», δήλωσε η κα Μπόους.

«Μπορεί να κατανοώ και να σέβομαι την ανάγκη τους να κάνουν ελέγχους σε αντικείμενα που μπορεί να μοιάζουν ύποπτα αλλά με το να παραβιάζουν τη σεμνότητα κάποιου αυτό σίγουρα ξεπερνάει τα όρια» τόνισε η γυναίκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση