ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ιρλανδός στέλνει μήνυμα στους απεγνωσμένους μέσα από φέρετρο

Στόχος να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας προς όλους τους απεγνωσμένους του κόσμου

ΠΗΓΗ: skai.gr

Για πολλούς ανθρώπους και μόνο η σκέψη του να θαφτούν ζωντανοί φαντάζει εφιάλτης αλλά ένας Ιρλανδός αποφάσισε να θαφτεί περίπου ένας μέτρο κάτω από τη γη για τρεις ολόκληρες ημέρες και νύχτες σύμφωνα με το BBC.

Ο 61χρονος Τζον Έντουαρντς προθυμοποιήθηκε να μπει μέσα σε ένα καλά κλεισμένο φέρετρο και να ταφεί στην περιοχή δίπλα από μια εκκλησία στο ανατολικό Μπέλφαστ, την πρωτεύουσα της Βορείου Ιρλανδίας.

Το φέρετρό του είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε ο ίδιος να μπορεί να μεταδίδει ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια «του εγκλεισμού του».

Όπως δήλωσε ο ίδιος στόχος του είναι να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας προς όλους τους απεγνωσμένους του κόσμου, τους αλκοολικούς, τους ναρκομανείς και τους αστέγους.

«Θέλω να τους μιλήσω από τον τάφο, πριν έρθει η δική τους ώρα να ταφούν, ώστε να τους δείξω την ελπίδα» δήλωσε στην Belfast Telegraph.

Ο κύριος Έντουαρντς είναι πρώην τοξικομανής και αλκοολικός και έχει παραμείνει καθαρός για περισσότερες από δύο δεκαετίες ενώ έχει χάσει περισσότερους από 20 εξαρτημένους φίλους του. Κάποιοι από αυτούς πέθαναν από ναρκωτικά αλλά κάποιοι άλλοι αυτοκτόνησαν λόγω της απόγνωσης που ένιωθαν.

Πριν από 27 χρόνια ισχυρίζεται ότι είχε μια επαφή με τον Θεό και από τότε ξεκίνησε να ιδρύει κέντρα απεξάρτησης και καταφύγια αστέγων. Μαζί με τους ανθρώπους που βρίσκουν στέγη σε αυτά τα κέντρα προσεύχεται και συζητά προσπαθώντας να τους εμφυσήσει το μήνυμα της ελπίδας.

Στην καμπίνα φέρετρο υπάρχουν προμήθειες νερού και τροφίμων ενώ εμπεριέχεται και τουαλέτα.

Ο περίεργος Ιρλανδός έχει επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν να ταφεί ζωντανός στο Χάλιφαξ της Αγγλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση