ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το κρασί είναι πλέον και μπλε

Η Gik αποφάσισε να κάνει χρωματική επανάσταση σε έναν χώρο τρίχρωμο

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η Gik μία ισπανική εταιρεία αποφάσισε να κάνει χρωματική επανάσταση σε έναν χώρο ο οποίος σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος στο BBC είναι παγιωμένα τρίχρωμος.

Αναλυτικότερα η ισπανική εταιρεία προχώρησε στην Παρασκευή ενός μπλε κρασιού τολμώντας να κάνει την χρωματική υπέρβαση στον χώρο του οίνου ο οποίος είναι παραδοσιακά τρίχρωμος.

Μιλώντας στο BBC σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας σημείωσε «δεν είμαστε μία ομάδα παραγωγών κρασιού. Είμαστε μία εταιρεία η οποία αποφάσισε να φέρει την αλλαγή σε έναν χώρο ο οποίος για αιώνες είναι τρίχρωμος. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση που πριν από εμάς κανένας δεν προσπάθησε να βάλει ένα τέταρτο χρώμα ανάμεσα στα κόκκινο, λευκό και ροζέ».

Ερωτηθείς για την γεύση του κρασιού ο Taig McCarthy ανέφερε «πρόκειται για ένα ημίγλυκο κρασί το οποίο πίνεται ευχάριστα και ως απεριτίφ».

Ο ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας αναφέρθηκε επίσης και στις δυσκολίες που συνάντησε η εταιρεία στην προώθηση ενός τόσο διαφορετικού προϊόντος σε μία αγορά η οποία είναι πολύ συγκεκριμένη «το βασικό ζήτημα που αντιμετωπίσαμε είχε να κάνει με το χρώμα του προϊόντος και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Υπάρχει ειδική διάταξη η οποία επιβάλλει το χρώμα του κρασιού να είναι είτε λευκό, είτε κόκκινο, είτε ροζέ. Δεν μπορούσαμε όπως αντιλαμβάνεστε να κάνουμε τίποτε διαφορετικό από να βγάλουμε από την κατηγορία των οίνων το δικό μας προϊόν. Πλέον λοιπόν το ποτό μας αποτελείται από 99% κρασί και 1% μηλίτη και ανήκει στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών».

Ο Taig McCarthy έκλεισε λέγοντας πως ήδη το ενδιαφέρον για το μπλε κρασί – ποτό είναι μεγάλο από την αγορά ειδικά αυτή της Ασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση