ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ακουστικά επιβάτιδας πήραν φωτιά κατά τη διάρκεια πτήσης

Η επιβάτιδα είχε αποκοιμηθεί στη θέση της ακούγοντας μουσική

ΠΗΓΗ: skai.gr

Προειδοποίηση σχετικά με τη χρήση συσκευών με μπαταρία κατά τη διάρκεια αεροπορικών πτήσεων εξέδωσαν οι Αρχές της Αυστραλίας, αφότου τα ακουστικά μίας επιβάτιδας πήραν φωτιά μέσα στην καμπίνα.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε το Γραφείο Ταξιδιωτικής Ασφάλειας της Αυστραλίας, η νεαρή κοπέλα εικονίζεται με μαυρισμένο πρόσωπο και φουσκάλες σε ένα χέρι μετά το περιστατικό.

Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια δρομολογίου ανάμεσα στο Πεκίνο και τη Μελβούρνη. Η επιβάτιδα είχε αποκοιμηθεί στη θέση της ακούγοντας μουσική με δικό της ζευγάρι ακουστικών όταν άκουσε μία έκρηξη και ένιωσε κάψιμο στο πρόσωπο. Έπιασε το πρόσωπό της με συνέπεια η συσκευή να γλιστρήσει στο λαιμό της.

Η κοπέλα πέταξε τα ακουστικά στο πάτωμα και είδε ότι είχαν πάρει φωτιά και σπινθήριζαν.

Στο σημείο έσπευσαν αεροσυνοδοί, οι οποίοι έβρεξαν τα ακουστικά και στη συνέχεια τα έβαλαν μέσα σε έναν κουβά με νερό. Ωστόσο, η μπαταρία και το πλαστικό περίβλημα των ακουστικών είχαν λιώσει και έμειναν κολλημένα στο πάτωμα του αεροσκάφους.

Για το υπόλοιπο της πτήσης οι επιβάτες ταξίδευαν με τη μυρωδιά καμένου πλαστικού και μαλλιών. «Έβηχαν και πνίγονταν» έως την προσγείωση, δήλωσε η άτυχη κοπέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση

X