ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον

Μια απίστευτη σύμπτωση σε ένα μαιευτήριο των ΗΠΑ

ΠΗΓΗ: skai.gr

«O Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ήταν… γεννημένοι ο ένας για τον άλλον». Κάπως έτσι θα μπορούσε να αρχίζει (σε πολύ πιο εμπνευσμένη εκδοχή πάντως…) η τραγωδία που έγραψε ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην αρχή της σταδιοδρομίας του, ωστόσο σε ένα μαιευτήριο της Νότιας Καρολίνας αυτό συνέβη στην κυριολεξία!

Κατά σύμπτωση τα δύο μωράκια με τα ονόματα αυτά γεννήθηκαν το ίδιο χρονικό διάστημα σε διπλανά δωμάτια χωρίς οι γονείς τους να το γνωρίζουν αρχικά.

Η Μόργκαν και ο Έντουιν Χερνάντες υποδέχθηκαν το βλαστάρι τους, Ρομέο, στις 2.06 το πρωί της Κυριακής, ενώ 18 ώρες και 8 λεπτά αργότερα η Χριστιάνα και ο Άλαν Σίφλετ έγιναν οι ευτυχισμένοι γονείς της… Ιουλιέτας.

Και οι δύο οικογένειες είχαν επιλέξει τα ονόματα πολύ καιρό πριν γεννηθούν, αλλά μόλις κατάλαβαν τη σύμπτωση φώναξαν μια φωτογράφο για να απαθανατίσει το αξιολάτρευτο… ζευγάρι μαζί!

Πάντως, η μητέρα του Ρωμαίου αποσαφήνισε στο ABC «ότι δεν τον βαπτίσαμε Ρωμαίο από τον Σαίξπηρ, αλλά από τον αγαπημένο μας τραγουδιστή Ρωμαίο (Romeo) Σάντος, τον οποίο αγαπάμε με τον άντρα μου».

Από την πλευρά της, η μητέρα της Ιουλιέτας διευκρίνισε ότι βάπτισε την κορούλα της από την ηρωίδα της τηλεοπτικής σειράς «Psych».

Ευχόμαστε στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα ευτυχισμένη ζωή, και γιατί όχι; Happy end και βίον ανθόσπαρτον σε αντίθεση με τους ήρωες του ομώνυμου έργου του βρετανού τραγωδού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση

X