ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε δίκη 38χρονη για την κλοπή 41000 από τη ΣΠΕ Τροόδους

Παραπέμφθηκε από το Επαρχ. Δικαστήριο Λεμεσού στο Κακουργιοδικείο

ΚΥΠΕ

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, που θα συνεδριάσει στις 10 Μαρτίου, παραπέμφθηκε την Τρίτη η 38χρονη υπάλληλος της ΣΠΕ Τροόδους η οποία φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό 41 χιλιάδων ευρώ από τις καταθέσεις εταιρείας που ανέλαβε να εξυπηρετεί.
 
Η 38χρονη, που συνελήφθη στις 18 Ιανουαρίου και τελούσε υπό κράτηση μέχρι σήμερα, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ από αξιόχρεο εγγυητή, ενώ παρέδωσε όλα τα ταξιδιωτικά της έγγραφα. Επίσης το όνομα της τοποθετήθηκε στο stop-list και η ίδια θα παρουσιάζεται 4 φορές την εβδομάδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.
 
Εναντίον της διερευνάται υπόθεση κλοπής 41 χιλιάδων ευρώ, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη υπάλληλος της ΣΠΕ είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια να διαχειρίζεται τις καταθέσεις συγκεκριμένης εταιρείας και όπως διαπιστώθηκε, από την 1η Δεκεμβρίου 2014 μέχρι το Δεκέμβριο του 2015, σε 43 περιπτώσεις καταθέσεων, το χρηματικό ποσό που ανέλαβε να καταθέσει δεν ήταν το ίδιο με αυτό που εμφανιζόταν στους λογαριασμούς.
 
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διάφανη ότι συνολικά από τις καταθέσεις της εταιρείας έλειπαν 41 χιλιάδες ευρώ ενώ δεν είχαν αποσταλεί οι σχετικές αποδείξεις.
 
Τη μέρα της σύλληψης της, άτομο της εταιρείας παρέδωσε στην 38χρονη για κατάθεση χρηματικό ποσό 4,800 ευρώ, σε χαρτονομίσματα, κέρματα και επιταγές, ενώ από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει κατάθεση μόνο 3,800 ευρώ, με τα χίλια ευρώ που έλειπαν να εντοπίζονται στην τσάντα της 38χρονης.

Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι τα χίλια ευρώ αποτελούσαν μέρος των χρημάτων που παρέλαβε τη συγκεκριμένη μέρα, ωστόσο αρνείται ότι απέσπασε τις 41 χιλιάδες ευρώ που υπολείπονταν από τους λογαριασμούς της εταιρείας.
 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση