ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπόθεση ΧΥΤΑ: Διεκδικεί τα χρήματά του ο Δήμος Πάφου

Θα γίνει εσωτερικός έλεγχος για τις τιμές που έπρεπε να πληρωθούν από πλευράς Δήμου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Δήμος Πάφου, παρόλο που συνεχίζει να στέλνει τα στερεά απόβλητα της πόλης στο ΧΥΤΑ στην Πάφο, έχει σταματήσει να πληρώνει από τον Απρίλιο του 2015 οποιοδήποτε ποσό για το ΧΥΤΑ, και κατ` επέκταση προς την εταιρεία Helector, δήλωσε στο ΡΙΚ ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Για το ότι σταμάτησαν να πληρώνουν το ΧΥΤΑ, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως «αυτό έγινε επειδή ήταν αδικαιολόγητα έως και σκανδαλωδώς υψηλές οι τιμές με τις οποίες μας χρέωναν».

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του ΧΥΤΑ Μαραθούντας, η οποία διερευνάται, είπε ο κ. Φαίδωνος, ο Δήμος Πάφου δεν θα πληρώσει οποιοδήποτε ποσό.

Επιπλέον, ο κ. Φαίδωνος συνέχισε αναφέροντας πως «Ο Δήμος Πάφου αναγνωρίζει στο ακέραιο τις ποσότητες τις οποίες δεν έχει πληρώσει», πλην όμως, συμπλήρωσε, θα γίνει εσωτερικός έλεγχος για το ποιες ήταν οι τιμές που έπρεπε να πληρωθούν από πλευράς Δήμου.

Ακολούθως, πρόσθεσε ότι «θα εξετάσουμε εάν εμείς οφείλουμε τελικά ή αν οι υπερπληρωμές που έγιναν από τον Δήμο Πάφου τα παλαιότερα χρόνια είναι πολλαπλάσιες».

Σε μια τέτοια περίπτωση, κατέληξε, «θα διεκδικήσουμε και επιστροφή χρημάτων, αφού πρώτα συμβουλευτούμε τους νομικούς μας συμβούλους και τον ορθό τρόπο με τον οποίο μπορούμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα».

 

Διαβάστε Επίσης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση