ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αστυνομία: Εκστρατεία κατά της χρήσης κροτίδων

Σε επιστράτευση τα μέλη της Αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Αστυνομία Κύπρου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Εκκλησία και όλους τους αρμόδιους φορείς πραγματοποιεί εκστρατεία για την πάταξη του φαινομένου για τη χρήση κροτίδων και πυροτεχνημάτων κατά τις εορτές του Πάσχα.

Τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται σε επιστράτευση σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου για ενημέρωση και διαφώτιση γύρω από το θέμα.

Σε δηλώσεις του στην «Κ», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, σημείωσε ότι η Αστυνομία πραγματοποιεί εκστρατείες σε όλες τις επαρχίες για τη διαφώτιση και πληροφόρηση σε οργανωμένα σύνολα και κυρίως σε μαθητές για το θέμα της χρήσης κροτίδων για τις ημέρες του Πάσχα.

«Η αποτροπή ατυχημάτων είναι ο κύριος στόχος της Αστυνομίας», σημείωσε, λέγοντας πως υπάρχει συνεχής παρακολούθηση και έλεγχος σε χώρους και υποστατικά για την πάταξη του φαινομένου.

Στο θέμα των λαμπρατζιών, ανέφερε, η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αποτροπή πυρκαγιών που μπορεί να υπάρξουν.

Εντοπίστηκαν δέκα κούτες κροτίδων

Χθες εντοπίστηκαν δέκα κούτες που περιείχαν κροτίδες στην κατοχή τριών ανηλίκων προσώπων στη Λάρνακα.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο δύο 15χρονους και έναν 14χρονο γύρω στις 5.40μ.μ., στο δρόμο Πύλας – Ορόκλινης και κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους συνολικά 400 κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Οι ανήλικοι, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον ο κ. Αγγελίδη, το τελευταίο διάστημα κατασχέθηκαν 420 κροτίδες από υποστατικά. «Η επιστράτευση της Αστυνομίας θα συνεχιστεί για το επόμενο διάστημα».

Διαβάστε Επίσης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Στις 5 Οκτωβρίου, στην 20η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες θα περπατήσουμε μαζί για κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο του μαστού ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ