ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απέρριψαν την πρόταση της Υπ. Εργασίας οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια

Προειδοποιούν με άμεση αντίδραση σε περίπτωση μονομερών ενεργειών

ΚΥΠΕ

Οι εργαζόμενοι στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου απέρριψαν την εισήγηση της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, για επίλυση της διαφοράς που αφορά την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης στην Εταιρεία LGS Handling Ltd ύστερα από σημερινή ενημέρωση των Γενικών Συνελεύσεων. Προειδοποιούν παράλληλα με άμεση αντίδραση σε περίπτωση που η εταιρεία προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες.

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των συντεχνιών ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, έχουν πραγματοποιηθεί οι Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, όπου ενημερώθηκαν σχετικά με τις σκέψεις και εισηγήσεις της Υπουργού Εργασίας, για επίλυση της διαφοράς που αφορά την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης στην Εταιρεία LGS Handling Ltd.

«Μετά από μυστική ψηφοφορία, οι εργαζόμενοι έχουν απορρίψει την εισήγηση της Υπουργού και εξουσιοδότησαν τις Συντεχνίες τους για περαιτέρω χειρισμό του προβλήματος. Σε περίπτωση που η Εταιρεία προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, τότε η αντίδραση θα είναι άμεση».

Σε ό,τι αφορά την Εταιρεία Swissport Ltd, οι συνελεύσεις των εργαζομένων ενέκριναν το χρονοδιάγραμμα του ενός μηνός που καθόρισε η Υπουργός για ολοκλήρωση των διαδικασιών ανανέωσης της Συλλογικής Σύμβασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση