ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παραδέχτηκε για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα ο 32χρονος Βούλγαρος

Απάντησε θετικά στις πέντε κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένοχος δήλωσε ότι είναι ο Plamen Pelov, 32 χρόνων από τη Βουλγαρία, στις πέντε κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αναφορικά με το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζη την 1η Νοεμβρίου 2015 στη Λάρνακα.

Σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, η Κατηγορούσα Αρχή απήγγειλε στον 32χρονο πέντε κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κλοπή από κατοικία και περιαγωγή σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό διάπραξης κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη δικάσιμο, δηλαδή στις 21 Ιουλίου 2016 απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας και της νυκτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής στους δύο άλλους κατηγορούμενους, Daniel Slavchev, 31 χρόνων από τη Βουλγαρία και Παναγιώτη Αλεξάνδρου, 26 χρόνων από τη Λάρνακα.

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες με αποτέλεσμα το Κακουργιοδικείο να ορίσει την 21η Οκτωβρίου 2016 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση