ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τραυματισμός κολυμβητή στο Κάβο Γκρέκο

Έπεσε πάνω σε βράχια μετά από άλμα στην περιοχή θαλασινές σπηλιές

ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι σήμερα στις 14:31, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε επείγουσα κλήση κινδύνου που αφορούσε σε τραυματισμένο κολυμβητή μετά από άλμα από βράχο στην περιοχή "θαλασσινές σπηλιές" στο Κάβο Γκρέκο.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας άμεσα ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και σκάφος της ναυαγοσωστικής Μονάδας Αγίας Νάπας και θέτοντας επίσης σε άμεση ετοιμότητα κινητοποίησης ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Πολιτικής Άμυνας, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου, προκειμένου να συνδράμουν εφόσον απαιτηθεί.

Ο τραυματίας βρισκόταν ακινητοποιημένος σε απόκρημνο βράχο, καθιστώντας τη διάσωση διά θαλάσσης αδύνατη. Για το σκοπό αυτό κινητοποιήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου, το οποίο και ανέσυρε τον τραυματία και τον παρέδωσε στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω περίθαλψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση