ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο ξυλοδαρμός της 16χρονης διήρκησε τρεις συνεχόμενες ημέρες

Είχαν προπηλακίσει και τον πατέρα της, τι λέει ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της 16χρονης μαθήτριας από συμμαθήτριες της σε σχολείο της Λεμεσού, ο οποίος προκάλεσε σοκ ανά το παγκύπριο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΡΙΚ ο πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, Μιχάλης Τσιάρλιστος, πριν να βγουν στη δημοσιότητα τα βίντεο, ο ξυλοδαρμός της 16χρονης διήρκησε τρεις συνεχόμενες ημέρες. Η Διεύθυνση του σχολείου δε, προσπάθησε να συμφιλιώσει τις δύο μαθήτριες, κάτι το οποίο δεν συνέβη, παρά τις επεμβάσεις της Αστυνομίας και την πειθαρχική παραπομπή τους, ενώ σημείωσε πως έγιναν δύο καταγγελίες στην Αστυνομία από το θύμα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Τσιάρλιστος, μετά από την προσπάθεια της Διεύθυνσης και την πειθαρχική παραπομπή, την επόμενη ημέρα, την Τρίτη δηλαδή, οι μαθήτριες βρέθηκαν εκτός του σχολείου και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για την προστασία του θύματος, αλλά και του πατέρα της, αφού προηγουμένως τον είχαν προπηλακίσει και αυτόν. Την Τετάρτη έγινε ξανά επεισόδιο, με τον καθηγητή της ΟΛΤΕΚ να εξομολογείται πως αν δεν βρισκόταν εκεί τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.

Το θέμα πάντως έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με την Αστυνομία να διερευνά την υπόθεση, ενώ ο φάκελος αναμένεται ότι θα φθάσει στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει για τους χειρισμούς της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση