ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αγγελίδης: Δεν συνεργαστήκαμε με την ψευδοαστυνομία στην Πύλα

Υπήρξε ενημέρωση των Ηνωμένων Εθνών λόγω του ειδικού καθεστώτος στην περιοχή

ΚΥΠΕ

Καμία συνεργασία της Αστυνομίας δεν υπήρξε με την λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους στην επιχείρηση στην Πύλα, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι λόγω του ειδικού καθεστώτος στην κοινότητα, υπήρξε ενημέρωση των Ηνωμένων Εθνών.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι στα πλαίσια πάταξης του οργανωμένου εγκλήματος και του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου μετά από αξιολόγηση πληροφοριών μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας κι άλλων υπηρεσιών της Αστυνομίας διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στο χωριό Πύλα κατά την οποία ερευνήθηκαν βάση δικαστικών ενταλμάτων έξι υποστατικά που λειτουργούν παράνομα ως καζίνο.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, σημείωσε, συνελήφθησαν 31 πρόσωπα (Ελληνοκύπριοι και αλλοδαποί) ενώ παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέραν των 200 ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς επίσης κι άλλα αντικείμενα τα οποία έχουν παραληφθεί για εξετάσεις και χρηματικό ποσό, το οποίο μέχρι της στιγμής δεν έχει καθοριστεί γιατί συνεχίζεται η καταμέτρηση.

Οι πλείστοι από τα πρόσωπα που έχουν συλληφθεί, συνέχισε, έχουν κατηγορηθεί για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα και αναμένεται εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί αυτή η πτυχή της υπόθεσης, ώστε να κατηγορηθούν όλοι.

“Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λάρνακας και βεβαίως πέραν της εξέτασης των τεκμηρίων, δηλαδή των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των υπολοίπων που έχουν κατασχεθεί, η Αστυνομία θα διερευνήσει πλήρως όλες τις πτυχές της συγκεκριμένης επιχείρησης έτσι ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ως προς τα αδικήματα που έχουν διαπραχθεί”, συμπλήρωσε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση