ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπόθεση απόπειρας δεκασμού αστυνομικού διερευνά η αστυνομία

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων προχώρησε στη σύλληψη 54χρονης

ΚΥΠΕ

Απόπειρα δεκασμού δημοσίου λειτουργού ,δημόσια εξύβριση, απόδραση από νόμιμη κράτηση , και οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα διερευνά η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30π.μ. σήμερα, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον παρακαμπτήριο δρόμο μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, στη Λεμεσό, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 117 χιλιομέτρων, αντί 80 χιλιομέτρων. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν 54χρονη κάτοικος Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των στοιχείων της, η 54χρονη φέρεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς και ακολούθως αφού έβγαλε από το πορτοφόλι της αριθμό χαρτονομισμάτων, των €50, φέρεται να τα τοποθέτησε στο εσωτερικό του γιλέκου, που φορούσε ο αστυνομικός.

Αμέσως ο αστυνομικός, επέστρεψε τα χρήματα στην 54χρονη και την πληροφόρησε ότι είναι υπό σύλληψη για τα αυτόφωρα αδικήματα του δεκασμού δημοσίου λειτουργού και της δημόσιας εξύβρισης. Αντιδρώντας η 54χρονη εκκίνησε το αυτοκίνητό της και εγκατέλειψε τη σκηνή, με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Εναντίον της 54χρονης, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη λίγο μετά το μεσημέρι. Οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση