ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπουλούτας- Φόρος στην Κύπρο στις 28/11 για να δικαστούν

Θα παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Στην Κύπρο στις 28 Νοεμβρίου θα βρίσκονται Μπουλούτας και Φόρος ούτως ώστε να δικαστούν. 

Μετά απο σχεδόν ενα χρονο προσπαθειών η πρώτη ποινική υπόθεση που αφορά την πρώην Λαϊκή να παραπεμφθεί σε δίκη η σχετική διαδικασια φαίνεται να φθάνει στο τέλος της. Το πρόβλημα που υπήρχε με την μη παρουσια των Ευθυμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου δυο εκ των κατηγορουμένων φαίνεται να έχει επιλυθεί.

Όπως ανεφερε ο δικηγόρος των δυο ενωπιον του Επαρχιακού Δικαστηριου Λευκωσιας οι πελάτες του των πληροφόρησαν αρχές του μήνα οτι ειναι διατεθειμένοι να έλθουν στην Κύπρο με την προϋπόθεση να μην συλληφθούν και να παραμείνουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μετά την εξέλιξη αυτή οπως αναφέρθηκε ο δικηγόρος των δυο συναντήθηκε με τον Γενικο Εισαγγελέα προκειμένου να συμφωνηθεί η όλη διαδικασια.

Οι δύο δεν παρουσιάστηκαν σήμερα λόγω των συναλλαγματικών περιορισμών που ισχύουν στην Ελλαδα κάτι που δεν τους επέτρεπε να εκπληρώσουν τους όρους εγγύησης. Ο δικηγόρος των δυο ζητησε αναβολή μέχρι τις 28 Νοεμβρίου προκειμένου να ξεπεράσουν τα εν λόγω προβλήματα τονίζοντας οτι οι πελάτες του θα ειναι την ημερομηνία εκείνη στο δικαστήριο.

Ο Γενικος Εισαγγελέας δεν έφερε ένσταση και ως εκ τούτου η δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηριου έδωσε νέα ημερομηνία για την παραπομπή σε δίκη. Μέχρι τότε θα παραμείνουν σε καθεστώς αναστολής τα εντάλματα σύλληψης των δυο

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση