ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κυπριακή αποστολή στη μάχη με τις φλόγες στο Ισραήλ

Αναχώρησαν το πρωί πυροσβέστες, δασοπυροσβέστες και μέλη της Πολιτικής Άμυνας

ΚΥΠΕ

Στη μάχη με τις φλόγες ρίχθηκε από το πρωί η κυπριακή αποστολή που αναχώρησε το πρωί για το Ισραήλ προκειμένου να συμβάλει στην κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για 28 πυροσβέστες, 24 διασώστες της Πολιτικής Άμυνας και 17 δασοπυροσβέστες.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι "υπό τον συντονισμό της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας έχει οργανωθεί ενιαίο πεζοπόρο τμήμα πυρόσβεσης για παροχή βοήθειας στο Ισραήλ. Η Κυπριακή Δημοκρατία συμμετέχει στην προσπάθεια πυρόσβεσης με 28 πυροσβέστες, 24 διασώστες της Πολιτικής Άμυνας και 17 δασοπυροσβέστες”.

Εξάλλου, ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι αναχώρησε νωρίς το πρωί (05.30) από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο, 28μελής αποστολή Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Πυροσβεστών για προσφορά βοήθειας στις πυρκαγιές στο Ισραήλ που μαίνονται τις τελευταίες μέρες.

"Η αποστολή μας βρίσκεται ήδη στο Ισραήλ και ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις αμέσως μετά την άφιξή τους σε κατοικημένες περιοχές των πόλεων Χάιφας και Χαντέρα" προσθέτει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση