ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κατολισθήσεις βράχων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού

Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική στην Λάρνακα λόγω βροχής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λόγω τροχαίου δυστυχήματος, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, στο ύψος της Άλασσας και των κακών καιρικών συνθηκών στην περιοχή, οι οδηγοί καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες προς αποφυγή δυστυχημάτων. Διευκρινίζεται ότι το δυστύχημα δεν είναι σοβαρό.

Επίσης, οι δρόμοι Πέγειας – Κάθηκα και Προδρομίου – Δρούσειας έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολίσθησης βράχων.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες προς αποφυγή δυστυχημάτων.

15 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική στη Λάρνακα

Στο ίδιο έργο θεατές γίνονται για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Λάρνακας, αφού λόγω της βροχόπτωσης οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στους δρόμους ενώ υπόγεια και ημιυπόγειοι χώροι έχουν πλημμυρίσει.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι σε διάστημα μόλις μισής ώρας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 15 κλήσεις για άντληση νερού από υπόγεια υποστατικά, απεγκλωβισμό οδηγών και ρυμούλκηση οχημάτων από πλημμυρισμένους δρόμους. Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η περιοχή γύρω από την Μητρόπολη Κιτίου ενώ μικροπροβλήματα καταγράφησαν και στην λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια.

Καλύτερη η κατάσταση στις υπόλοιπες επαρχίες αφού σύμφωνα με την πυροσβεστική, τέσσερις κλήσεις δέχθηκε στην Πάφο, τρία υπόγεια πλημμύρισαν στην Πόλη Χρυσοχούς ενώ καταγράφηκε μία πτώση δέντρου.

Ένα υπογειο πλημμύρισε στην επαρχία Λεμεσού, ενώ δύο κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική στη Λευκωσία για πλημμυρισμένο δρόμο και ένα υπόγειο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση