ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην «Παραμυθούπολη»

Το πολυαναμενόμενο στέκι μικρών και μεγάλων έρχεται και φέτος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δίνει και φέτος το σύνθημα για την έναρξη των Χριστουγέννων με την αγαπημένη μας «Παραμυθούπολης». Το πολυαναμενόμενο στέκι μικρών και μεγάλων έρχεται και φέτος, για δεύτερη χρονιά και μας περιμένει να ζήσουμε τη μαγεία της πιο αγαπημένης γιορτής του χρόνου.

Από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου μια παραμυθένια πόλη «στήνεται» στην καρδιά της πρωτεύουσας. Συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, παιδικές παραστάσεις, χορός, παιχνίδια όπως giant wheel και carouzel, ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργοί και, φυσικά, ο Άη Βασίλης έχουν δώσει και φέτος ραντεβού και μας υποδέχονται στην «Παραμυθούπολη».

Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν, για όλους τους υπόλοιπους 4 ευρώ ενώ για τις ημέρες των συναυλιών το αντίτιμο του εισιτηρίου μετά τις 18:00 έχει οριστεί στα 6 ευρώ. Στις 25 Νοεμβρίου ανάβουμε όλοι μαζί το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο έλατο της πόλης.
Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος είναι:
Ηλία Βρεττός και Κατερίνα Στικούδη, Κωστής Μαραβέγιας, Stavento και Ήβη Αδάμου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα, Stan, Shaya, Master Tempo, Going Through, Γιώργος Τσαλίκης και Kings.


Ζούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Παραμυθούπολη!

Χρυσός Χορηγός: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Μέγας χορηγός: ΜΤΝ
Χορηγοί: Blue Air, FORD, KEANITA, ΖΟΡΠΑΣ, PARKO PALIATSO
Υποστηρικτές: Ελληνικά Πετρέλαια EKO, PGS, Λανίτης, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ION, Γαριδάκια TOPSI, Ανθοπωλεία Μαρίνος
Χορηγοί επικοινωνίας MAD TV και LOVE FM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου τρέχουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ