ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κλείνουν τους δρόμους οι οδηγοί ταξί την ερχόμενη Παρασκευή

Από τις 6:30-11:00 θα διαρκέσει η στάση εργασίας τους

ΚΥΠΕ

Κλείνουν στις 3 Φεβρουαρίου κεντρικές οδικές αρτηρίες στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στη Λάρνακα, στη Πάφο, στα λιμάνια και αεροδρόμια οι οδηγοί ταξί, κατά τη διάρκεια της επικείμενης στάσης εργασίας τους μεταξύ των ωρών 06:30 – 11:00.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η Παγκύπρια Επιτροπή Σωματείων Αστικών Ταξί ενημερώνει το κοινό προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καλούν τον κόσμο όπως επικοινωνεί με Σύνδεσμο, ώστε να τους καθοδηγεί και να τους προτείνει όπου και όταν χρειάζεται εναλλακτικές πιθανές διαδρομές η/και οδηγίες.

Περαιτέρω, προσθέτει ότι έχει συγκροτηθεί ειδικά για τη περίσταση ειδική ομάδα ασφάλειας εκτάκτων περιστατικών, η οποία θα παρέχει με τη συμβολή και τη βοήθεια των αρχών όποιες διευθετήσεις πιθανόν να χρειάζονται οι ειδικές ομάδες του κοινού, π.χ. ασθενοφόρα, πυροσβεστική η πιθανό έκτακτο συμβάν υγείας.

Επιπλέον, σημειώνει ότι “ο ισχυρισμός των κυβερνώντων διαχρονικά, οι οποίοι μας βομβαρδίζουν συνεχώς με συνθήματα, όπως η πολιτεία κοντά στο πολίτη, η Ευρώπη του πολίτη κ.α., έχουν αποτύχει παταγωδώς και το μόνο που δυστυχώς μετρούν είναι ψήφους και πολιτικό κόστος σε αριθμούς, ξεχνώντας τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν τη κοινωνία”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση