ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χαμός στα social media για τον Εύρο Δημητρίου

Το επίμαχο video συγκέντρωσε πέραν των 300 χιλιάδων views

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για το θέμα των ημερών μίλησε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, και πιο συγκεκριμένα για το περιβόητο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστές τον Εύρο Δημητρίου (Evros Glijin) και δύο αστυνομικούς.

Όπως δήλωσε ο κ. Αγγελίδης, δεν ήταν ερώτηση ούτε διαταγή να δώσει τα στοιχεία του στις Αρχές, αλλά υποχρέωσή του. «Είναι υποχρέωση των οδηγών, με βάση τον νόμο όταν βρίσκονται για έλεγχο από τα μέλη της Αστυνομίας, να δώσουν τα στοιχεία τους», είπε. Στη συνέχεια ο κ. Αγγελίδης, μιλώντας στους 101,1 fm, ανέφερε πως είναι αδίκημα ο οδηγός να αρνηθεί να δώσει τα στοιχεία του, όπως επίσης και η βιντεογράφηση εάν δεν υπάρχει η συγκατάθεση του άλλου.

300+ χιλιάδες θεάσεις στο Facebook

Περισσότεροι από τριακόσιες χιλιάδες διαδικτυακοί ακόλουθοι του Εύρου Δημητρίου και όχι μόνο είδαν το επίμαχο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με τα like να έχουν φτάσει σχεδόν τα πέντε χιλιάδες και τα σχόλια σχεδόν δύο χιλιάδες. Πάντως, τα πλείστα σχόλια κατακρίνουν την ενέργεια του γνωστού youtuber αλλά και την προκλητική του συμπεριφορά απέναντι σε δύο ανθρώπους που έκαναν τη δουλειά τους.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση