ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κακοποιήθηκε και ο αδελφός της 9χρονης από τη 32χρονη μητέρα

Η μητέρα αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στις κατηγορίες, αναφέροντας πως η μικρή λέει ψέματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά από την καταγγελία της 9χρονης για τη σεξουαλική κακοποίηση της από τη 32 χρονη μητέρας της, αλλά και από τον νυν σύντροφό της, κακοποιήθηκε και ο 7χρονος γιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάθεση του στην Αστυνομία ο αδελφός της ανήλικης έκανε παρόμοιες αναφορές στις Αρχές για τη μητέρα του και τους συντρόφους της.

Η Αστυνομία διερευνά με πάσα διακριτικότητα το περιστατικό, ενώ τα δύο αδέλφια εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος έδωσε τα ευρήματά του στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 9χρονης και ο σύντροφός της αρνούνται ανάμιξη στις κατηγορίες, αναφέροντας πως η μικρή λέει ψέματα. Μάλιστα οι δύο τους αναφέρουν ότι ο πατέρας, με τον οποίο διαμένει τους τελευταίους μήνες η 9χρονη, την παρότρυνε για να κάνει την καταγγελία.

Η ανήλικη σε οπτικογραφημένη κατάθεση περιέγραψε στους ανακριτές της υπόθεσης τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, λέγοντας πως όταν την κακοποιούσαν η ίδια προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αντισταθεί, όμως η μητέρα της έκλεινε το στόμα με το χέρι της.

Η ανήλικη δεν κατήγγειλε το περιστατικό πιο νωρίς, καθώς η μητέρα της και ο σύντροφος της, της έλεγαν ότι θα την σκότωναν. Επίσης κατονόμασε στους ανακριτές τρία άλλα πρόσωπα, με τα οποία η μητέρα διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο ύποπτοι φέρονται να κακοποιούσαν το παιδί τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο κακοποίησης του από το 2012 όταν αυτό ήταν μόλις 5 ετών, από προηγούμενους συντρόφους της μητέρας του

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανήλικη εξομολογήθηκε σε λειτουργό του γραφείου Ευημερίας τα όσα βίωνε, ενώ τους τελευταίους δύο μήνες διαμένει με τον πατέρα της και τον αδελφό της.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση