ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Λεμεσός

Η καρναβαλίστικη παρέλαση ξεκίνησε στις 13:00 στη λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται στη Λεμεσό για τους εορτασμούς του καρναβαλιού, πραγματοποιείται αυτή την ώρα επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ στη Λεμεσό, η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση με τη συμμετοχή αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων.

Η παρέλαση θα καταλήξει στα φώτα τροχαίας Συμιλλίδη και θα ολοκληρωθεί με μεγάλο υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού στις 9μ.μ.

Επικεφαλής της παρέλασης θα βρίσκονται η φιλαρμονική Δήμου Λεμεσού, οι μαζορέτες Σώματος Κυπρίων Οδηγών, οι κανταδόροι, η ομάδα κρουστών Batukinio, και οι μαζορέτες Λεμεσού.

Θα ακολουθήσουν η Βασίλισσα του Καρναβαλιού, με θέμα «Το Βαθύ Μπλε της Μεσογείου» και τη συνοδεία της, άρματα και ομάδες πεζών, στους ρυθμούς της μουσικής.

Η αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι λόγω της παρέλασης θα γίνουν τροχαίες διευθετήσεις και θα κλείσουν όλοι οι πάροδοι βόρεια και νότια της λεωφόρου Μακαρίου Γ για την τροχαία κίνηση:

Ώρες αποκοπής δρόμων:

Από τη συμβολή της λεωφόρου Μακαρίου Γ με τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου από 08:00 – 18:00

Λεωφόρος Μακαρίου Γ’ – Κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου μέχρι λεωφόρου Μακαρίου Γ – Αγίας Σοφίας από 12:00 – 20:00

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Να σημειωθεί ότι για τη στάθμευση των οχημάτων θα χρησιμοποιηθούν οι χώροι στάθμευσης του Δήμου, αλλά και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση