ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρωτοφανής υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Λεμεσό

Ενδεχόμενο να πρόκειται για κύκλωμα στο οποίο συμμετέχουν και ανήλικοι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το νέο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από την καταγγελία μητέρας, η οποία ανακάλυψε άσεμνες φωτογραφίες της 12χρονης κόρης της στο κινητό της τηλέφωνο.

Στη θέα των φωτογραφιών, η μητέρα σοκαρισμένη ζήτησε εξηγήσεις και η πρώτη αντίδραση της 12χρονης ήταν να ξεσπάσει σε κλάματα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ανήλικη στη μητέρα της, η μικρή αναγκάστηκε να στείλει φωτογραφικό υλικό και βίντεο σε 13χρονο συμμαθητή της ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω του ότι την απειλούσε.

Επιπρόσθετες πληροφορίες δείχνουν πως η όλη υπόθεση εμπεριέχει έντονα στοιχεία σχολικού εκφοβισμού, ενώ δεν αποκλείεται πίσω από την όλη υπόθεση να κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Πωλούσε τις φωτογραφίες για 15 ευρώ

Τα όσα αποκάλυψε η 12χρονη μετέφερε στις Αρχές η μητέρα της, ενώ μετά την καταγγελία η ανήλικη δέχθηκε εκ νέου απειλές από δύο συμμαθητές της.

Παρόλα αυτά οι φωτογραφίες της 12χρονης διέρρευσαν και σε άλλους συμμαθητές της και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα στην κρατική τηλεόραση, η κόρη της δεν είναι το μόνο θύμα του 13χρονου.

Υπήρξαν και άλλα κορίτσια, οι γυμνές φωτογραφίες των οποίων πωλούνταν για 10 με 15 ευρώ.

Κόρη και μητέρα έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία, ενώ Κλιμάκιο της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας χειρίζεται με πάσα διακριτικότητα την υπόθεση, λόγω εμπλοκής ανηλίκων.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο 13χρονος μαθητής ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση