ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα: Χειροπέδες σε 37χρονη για υποθέσεις κλοπής 10 χιλιάδων ευρώ

Εξαήμερη κράτηση διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο της πόλης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 37χρονης από την Ελλάδα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από υπάλληλο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ Δεκεμβρίου 2016 και 23 Φεβρουαρίου 2017 στην Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από τη Γενική Διευθύντρια εταιρείας καλλυντικών παγκύπρια, ότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από λειτουργούς του λογιστηρίου της εταιρείας διαπιστώθηκε ότι σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, τα χρήματα των εισπράξεων από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Τιμάγια στην Λάρνακα, δεν είχαν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται, σύμφωνα με την καταγγελία στις 9,773.26 ευρώ και αφορά τις εισπράξεις του συγκεκριμένου καταστήματος για τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες.

Σύμφωνα με την καταγγελία όταν στις αρχές Ιανουαρίου 2017 αποκαλύφθηκε ότι δεν κατατέθηκαν στην Τράπεζα οι εισπράξεις για τις 21/12/2016, η διευθύντρια του καταστήματος ενημερώθηκε και της δόθηκε πίστωση χρόνου για να διευθετήσει την εκκρεμότητα.

Εξάλλου στις 16/02/2017 μετά από νέους ελέγχους λειτουργών του λογιστηρίου της εταιρείας διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κατατεθεί οι εισπράξεις για άλλες οκτώ ημερομηνίες με συνολικό ποσό είσπραξης πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ. Η εταιρεία απέστειλε την ίδια ημέρα υπάλληλο του λογιστηρίου για να διεξάγει εσωτερικό έλεγχο στο κατάστημα και σε έλεγχο στο χρηματοκιβώτιο διαπίστωσε ότι σε αυτό υπήρχε μόνο ένα ποσό των 2,200 ευρώ το οποίο δεν ανταποκρινόταν σε καμία από τις ημερομηνίες είσπραξης.

Τον Φεβρουάριο η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας μετέβη στο κατάστημα όπου συνάντησε την ύποπτη η οποία την ενημέρωσε ότι μέσα στο χρηματοκιβώτιο βρήκε τις εισπράξεις τεσσάρων διαφορετικών ημερομηνιών με το ποσό να ανέρχεται στις πέντε χιλιάδες ευρώ.

Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε ακόμα στο Δικαστήριο ότι από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης που υπάρχει στο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι στις 15/2/2017 και ενώ το κατάστημα ήταν κλειστό, η ύποπτη μετέβη σε αυτό και φαίνεται να ανοίγει το χρηματοκιβώτιο και να παίρνει κάποια χρήματα τα οποία είχε προηγουμένως μετρήσει.

Επίσης την ίδια μέρα φαίνεται ότι έγινε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας για το συνολικό ποσό των 8 περίπου χιλιάδων ευρώ και πιστεύεται ότι η ύποπτη χρησιμοποίησε τις εισπράξεις δύο προηγούμενων ημερομηνιών για να κάνει τη σχετική κατάθεση.

Χθες εκδόθηκε εναντίον της 37χρονης δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έρευνας της οικίας και των υποστατικών της. Χθες το μεσημέρι η γυναίκα μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και συνελήφθη. Ανακρινόμενη προφορικά η 37χρονη αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στα υπό διερεύνηση αδικήματα και δίνει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν από την Αστυνομία.

Η Αστυνομία ζήτησε και πήρε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διάταγμα κράτησης της ύποπτης για έξι ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σοφία Νικολάτου: Δεν πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στην Τρ.Κύπρου

«Οι νικολατου και οι δικηγοροι τους να αφησουν τις δικηγοριστικες εξυπναδες διοτι ναι μεν δεν υπογραψεν ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:12

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«Κελαήδη πάλιν δεν πήρες τα χάπια σου.»
ΧΧΧ  |  08:01

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«....ατε, ατε, ατε...ακομα να ακουσουμε το κρα κρα του αντρου, δηλαδη την καταβαρθρωση της δικης μας ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«....ατε, ατε, ατε...ακομα να ακουσουμε το κρα κρα του αντρου, δηλαδη την καταβαρθρωση της δικης μας ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X