ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πέφτει η θερμοκρασία την Παρασκευή

Αραιή σκόνη, συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αραιή σκόνη και συννεφιασμένος καιρός είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα, ενώ τις απογευματινές ώρες αναμένονται μεμονωμενες βροχές στις ορεινές περιοχές.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς ενώ αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδεχομένως να πέσουν βροχές στα ορεινά.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία οι θερμοκρασίες που είναι φυσιολογικές για την εποχή, αναμένεται να σημειώσουν άνοδο Τετάρτη και Πέμπτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και µετά το µεσηµέρι πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο o καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση