ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ξυλοδαρμός καθηγητή από μαθητές σε Λύκειο Λευκωσίας

Το περιστατικό ξεκίνησε από την τάξη και κατέληξε στην αυλή του σχολείου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σοβαρή καταγγελία καθηγητή περιφερειακού Λυκείου έχει ενώπιον του το Υπουργείο Παιδείας καθώς και η διεύθυνση του εν λόγω Λυκείου.

Στην καταγγελία του ο καθηγητής αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια μαθήματος εντός της σχολικής αίθουσας, και αφού έκανε παρατήρηση σε μαθητή, ο οποίος μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του καθηγητή τότε ο μαθητής απάντησε με βρισιές. Στη συνέχεια ο καθηγητής προχώρησε με γραπτή καταγγελία εναντίον του μαθητή, κάτι που προκάλεσε εκ νέου την αντίδραση του μαιθητή, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την καταγγελία δεν δίστασε να επιτεθεί και να γρονθοκοπήσει τον καθηγητή στην αυλή του σχολείου.

Η υπόδειξη του καθηγητή προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του μαθητή – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – ο οποίος απάντησε βρίζοντας τον καθηγητή.

Εναντίον του καθηγητή επιτέθηκε και δεύτερος μαθητής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε τον καθηγητή από τον λαιμό.

Τον καθηγητή γλύτωσε τελικά συνάδελφος του ο οποίος επενέβη καταφέρνοντας να τον γλυτώσει. Στην συνέχεια ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας με εκδορές. Σύμφωνα με το ιατρικό πιστοποιητικό ο καθηγητής κτυπήθηκε στο κεφάλι και κροταφικά αριστερά, ενώ φέρει εκδορά στο δεξί γόνατο και πλάγια του τραχήλου. 

Σημειώνεται ότι ο καθηγητικός σύλλογος του σχολείου αποφάσισε όπως ο πρώτος μαθητής μετακινηθεί σε άλλο σχολείο. Από την πλευρά του ο καθηγητής έχει ζητήσει απόσπαση σε άλλο ασφαλές περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση