ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κύπρο

Η αστάθεια που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από αργά το απόγευµα

ΚΥΠΕ

Η αστάθεια που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από αργά το απόγευµα και ασθενής ψηλή πίεση θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Αργά το απόγευµα, όµως, ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα δυτικά µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νότια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα δυτικά και νότια ισχυροί, 5 µποφόρ, το απόγευµα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Τετάρτη αλλά την Πέµπτη δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση