ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εργασίες στους αυτοκινητόδρομους της Λάρνακας από Απρίλιο έως Ιούλιο

Σε εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος θάμνων θα προβαίνει το Τμήμα Δασών

ΚΥΠΕ

Σε εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας των αυτοκινητόδρομων της επαρχίας Λάρνακας θα προβαίνει το Τμήμα Δασών την περίοδο Απριλίου – Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 5 μ.μ.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, που δημοσιεύεται από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, αναφέρει ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών.

Προστίθεται ότι κατά την πιο πάνω περίοδο θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 1,5 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση