ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:15
 

Αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για το ξενοδοχείο Ντομ

Τον περασμένο Μάιο έληξε το δεκαετές συμβόλαιο της εταιρείες που διαχειρίζεται σήμερα το ξενοδοχείο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για την διαχείριση του ξενοδοχείου Ντομ στην Κερύνεια, με τα κόμματα ΚΕΕ και ΚΑ να ζητούν ανοικτό διαγωνισμό και τον «πρωθυπουργό» Ερχιουρμάν να δηλώνει ότι η διαχείριση θα πρέπει να διατηρηθεί ως έχει.

Τον περασμένο Μάιο έληξε το δεκαετές συμβόλαιο της εταιρείες που διαχειρίζεται σήμερα το ξενοδοχείο όπου μέτοχοι ήταν η συντεχνία των ξενοδοχοϋπαλλήλων και οι εργαζόμενοι σε αυτό. Από τότε μέχρι πρόσφατα η «κυβέρνηση» δεν είχε τοποθετηθεί για το ζήτημα.

Την Δευτέρα ο «βουλευτής» του κόμματος Αναγέννησης (των εποίκων), Μπερτάν Ζάρογλου κατέθεσε αίτημα προς το «τμήμα βακουβίων» για ενοικίαση του ξενοδοχείου προς 2 εκ ΤΛ ετησίως. Σύμφωνα με την Αφρίκα, το γεγονός αυτό έφερε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ορισμένους να βγαίνουν φωτογραφία κρατώντας κόλλες χαρτιού που αναγράφουν το ποσό που αυτοί δίνουν για την ενοικίαση του γνωστού ξενοδοχείου, τρολάροντας με αυτόν τον τρόπο τον Ζάρογλου.

Στο σχόλιό της η Αφρίκα γράφει ότι ο Ζάρογλου σήκωσε τον πήχη και ζήτησε το Ντομ να το κάνει τάχα μου κοινωνικές κατοικίες. «Θα διοργανώσεις τελετή υπογραφής όπως την μπόμπα ή θα ρίχνεις πέτρες εναντίον σε εφημερίδα; Το Ντομ είναι το ξενοδοχείου του Κατσελλή. Μάλλον νόμισες ότι το Ντομ είναι οι σφαίρες ντομ ντομ».

Την Τετάρτη στις 15.30 το κόμμα Εθνικής Ενότητας πραγματοποιεί εκδήλωση διαμαρτυρίας στο ξενοδοχείο όπου θα παραστεί και ο πρόεδρος του κόμματος, Ερσίν Τατάρ. Το αίτημα του ΚΕΕ είναι να προκηρυχθούν προσφορές για το εν λόγω ξενοδοχείο, ακολουθώντας τις εκθέσεις της «ελεγκτικής υπηρεσίας» και της «γενικής εισαγγελίας».

Με ανάρτησή του στο Facebook o «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν και πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν έγραψε ότι κάποιοι για να τεντώσουν το σκοινί και να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα, μη αναγνωρίζοντας νομοθεσίες, δίκαιο και μη έχοντας κανένα όριο, κάνουν ότι περνά από το χέρι τους. «Εμείς ήρεμα και κόσμια θα συνεχίσουμε να κάνουμε και να εξηγούμε τί είναι σωστό και δίκαιο», πρόσθεσε. Η ανάρτηση σχολιάστηκε και ως έμμεση απάντηση στα όσα διαδραματίζονται σχετικά με το Ντομ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Περιμένοντας την kolotoumba του Μπόρις Τζόνσον

«Κύριε Τζόνσον μπήκατε στην ΕΕ με στόχο τη διάλυσή της, τώρα σας παρακολουθούμε να αυτοδιαλύεστε. Ειλικρινά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:10

Προεδρική ανησυχία για τις καταχρήσεις του ΓεΣΥ

«Εχω κάνει εισήγηση στο ευρωπαικό κοινοβούλιο να συγχρηματοδοτήσει το γενικο σχέδιο υγείας γιατι το ...»
Marios  |  15:18

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X